Voor al uw excellente schilderwerken

Over ons

1 maart 2017 een datum van iets moois.
Op deze dag ben ik Boudewijn Drok voor mezelf begonnen, als zelfstandige ondernemer van mijn schildersbedrijf Excellent.
Ik (Boudewijn) ben in het jaar 2010 begonnen met mijn schilders opleiding op het Nimeto in Utrecht. Hier heb ik 2 jaar de fijne kneepjes van het vak geleerd en een lange periode stage gelopen bij Garant Schilderwerken in Ochten. Een groot schildersbedrijf met diverse schilderwerken in het hele land.
Na het 2 jarige opleiding voor het vak schilder, ging ik (Boudewijn) verder studeren op de Schilder^sCool om het vak verder te leren en om het eindresultaat voor uw woning naar een hoge niveau te brengen.

Maak van je huis een thuis met de vakman van schildersbedrijf Excellent. Een optimaal resultaat voor binnen en buiten. Dankzij mijn service en advies. Voor zekerheid en vertrouwen kies je het vakmanschap van schildersbedrijf Excellent.

Product & materialen:

Wij werken alleen met zeer hoogwaardige producten, die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze producten waar wij mee schilderen zijn de bekendste verf merken Sigma, Veveo, Boonstoppel, Global & Sikkens.
Door het gebruik maken van deze producten staan wij voor kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen.

Wilt u meer weten over ons schildersbedrijf? Neem gerust contact met schildersbedrijf Excellent op en wij vertellen u meer over ons bedrijf of over onze werkzaamheden.
Klik hier om naar onze contact pagina te gaan.